MN Revision, manden bag

MN Revision og Rådgivning blev etableret i foråret 2007 af statsaut. revisor Mogens Nygård, og firmaet betjener i dag et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder i det storårhusianske område, indenfor mange forskellige brancher men med hovedvægten lagt på handels og service orienterede virksomheder.

Jeg startede oprindeligt min karriere indenfor revisorbranchen i 1985, hvor jeg fik min grunduddannelse hos et anerkendt statsautoriseret revisionsfirma og blev statsaut. revisor i 1990.

I en periode fra midten af 1990erne til 2007 har jeg arbejdet som økonomichef og administrationschef i en række forskelligartede virksomheder inden for en gros og detailhandel, internethandel, entreprenørvirksomhed og advokatbranchen.

Jeg har således et grundigt fagligt fundament, indenfor både revision og rådgivning af virksomheder i forskellige situationer.

Mit mål er altid at have en klar og kvalificeret dialog med mine kunder, hvor begge parter hele tiden forstår hinanden. Derigennem sørger jeg for at yde lige netop den hjælp og service, som den enkelte kunde har brug for

 
 
 
MN Revision og Rådgivning | CVR: 30318269 | Hos Revisorhuset Ravnsøvej 52, 1. sal, 8240 Risskov  | Tlf.: 29620185